Kuba - Varadero

Kuba - Varadero

A gyönyörű tengerpartokkal övezett Varadero, ma Kuba üdülő övezetének számít. A félszigeten rengeteg szálloda található, melyek közül bárki megtatálja a számára legmegfelellőbbet. Hófehér homos tengerpartja és kristálytiszta türkízkék víze, mindenki számára csodálatos kikapcsolódást nyújt. A szállodák zömében all inclusive ellátásúak, így a város nem nagyon szolgálja ki az egyéni utazók igényeit.

Varaderon minden a strandolásról szól, de rendkívül jó elhelyezezkedésű város, mert választott szállodánkból, a legtöbb főbb turista látványossághoz ellátogathatunk egész Kubában.

Jól megközelíthető innen a Disznó - öböl, mely kirándulás közben megtekinthetünk egy régi Indián rezervátumot és egy krokodil farmot.

De el lehet menni Trinidadba, Santa Claraba, Cienfuegosba.

Varaderon szervezhető programok,  a hajós programok. Nagyobb katamaránnal vagy ha szerencsénk van, és összejön egy 10 fős társaság, akár kisebb motoros jachtokkal is kihajózhatunk. A programokban benne van az ebéd, illetve all inclusive italfogyasztás.

10 dollárért kérhetünk friss langusztát is. A program végét a delfinárium zárja, ahol akár ha szeretnénk, úszhatunk a delfinekkel is.

Varaderoi tartózkodásunk összeségében a pihenésrtől fog szólni, a szállodákban finom koktélokkal, salsa-val, finom ételekkel és jó hangulattal.