Fakultatív kirándulások - Kuba

Fakultatív kirándulások - Kuba

Vinales-völgyi kirándulás ebéddel egybekötve - Havanna

A Viñales - völgy kirándulás a havannai hotelből indul. Havannából utazva Viñales felé folytatjuk utunkat a különlegesen szép Sierra del Rosario - hegység mentén.

Pinar del Rio városába érkezve a szivargyár látogatása következik, ahol megismerjük a szivarkészítés fortélyait.

Tovább utazunk, majd megálló a Los Jazmines kilátónál, ahol a festői szépségű Viñales - völgyről gyönyörű fotókat készíthetünk.

A program következő helyszíne egy dohányültetvény, ahol betekintést kapunk az ültetvény mindennapjaiba.

Ezt követően ebédünket az El Palenque de los Cimarrones étteremben fogyasztjuk el.

Majd motorcsónak túrára megyünk egy indián barlangba.

Ezután egy rövid kitérőt teszünk a "két testvér" hegyhez, ahol a gigantikus méretű prehisztorikus falfestmény lélegzetelállító látványban részesít bennünket. Utunk végeztével hazautazunk havannai hotelünkbe.

Parisien Show - Havanna

A Hotel Nacional szállodában található a híres Parisien Cabaret, Havanna egyik legjobb éjszakai szórakozóhelye. Magában foglal egy üdvözlő italt és a különleges kubai parisien show-t. Transzfer viszi a szállodából a helyszínre illetve vissza is. Lehetőség van vacsora igénylésére a show alatt.

Habana Café Show- Havanna

Magában foglal egy üdvözlő italt és a kubai Habana Café show-t. Transzfer viszi a szállodából a helyszínre illetve vissza is. Több fajta havannai café show közül lehet választani, köztük van a havannai Buena Vista Social Club is, amely keddenként és csütörtökönként tekinthető meg.

Tropicana Show - Havanna

Látogatás a Tropicana Cabaret-be, a világ egyik leghíresebb mulatójába. A látványos show és revüműsor megtekintése. A kétórás program során, három színpadon, élő nagyzenekar előadásában, több mint 150 táncos és énekes produkcióját tekinthetjük meg, lenyűgöző helyszínen és díszletek között.

Hajókirándulás languszta vadászattal - Varadero

10-12 főt befogadó yachttal kihajózunk a korallzátonyokhoz, majd a kapitány saját maga ereszkedik le a mélybe és hozza fel a szebbnél szebb langusztákat, melyeket a hajón elkészítenek az utasoknak.

Snorkelinggel lehet majd gyönyörködni az élővilágban, majd a napot egy delfin-show-val zárjuk. A hajón all inclusive ellátás van.

Rambo-túra - Varadero

Utazás helikopterrel az Escambray hegységbe, ahol gyalogos természetjárás, dzsungeltúra, vízeséssel, folyón átúszással, majd leereszkedés a hegyekből ZIL teherautók platóján. Látogatás egy kubai farmon, itt ebéd, majd városnézés Trinidadban, a világörökség részévé nyilvánított koloniális kisvárosban. A kirándulást képzett vezetők viszik. Az igazi kihívásokat és kalandokat keresőknek ajánljuk. Egész napos program, ebéddel. Indulás a varaderoi repülőtérről helikopterrel.

Guama Excursion - Varadero

Guamaból hajóval megyünk az Indián-falu központjába a Laguna del Tesoro-ba. Meglátogatjuk a krokodil farmot. Ezután kirándulást teszünk a Disznó-öbölbe, a Giron-múzeumba ahol bemutatják a tárgyakat, dokumentumokat és fegyvereket, melyeket a kubai háborúban használtak. Ebéd egy helyi, kubai étteremben. Ebéd után indulás tovább a Disznóöbölhöz, ahol fürdés a Karib-tengerben. Visszatérés Varaderora a kora esti órákban.

Salsa-túra - Havanna

Egy érzéki táncóra Havanna egyik legrégebbi tánciskolájában melyet 1830-ban alapítottak, ahol elsajátíthatod az alaplépéseit annak, amit Kubában csak úgy hívnak, az ösztönös "elvek nélküli" tánc...

Ebéd az 1830-as étteremben. Ezután panoráma túrát teszünk Havanna modern városrészén ahol megtekintjük Callejon de Hamelt, egy színpompás sikátort. A sikátort szegélyező falak adtak helyt először az afro-amerikai falfestészet műremekeinek.

Cayo Largo – Varadero

Egész napos kirándulás, repülővel a Karib-tenger egyik eldugott szigetére, Cayo Largo-ra. Érintetlen tengerpart, azúrkék tenger, és a púderhomok miatt a földi paradicsomhoz hasonlítják a szigetet. A program tartalmaz egy katamarán kirándulást, látogatást az Iguana-k szigetén, delfinekkel fürdés, majd kikötés a Karib tenger egyik legszebb tengerpartján, ahol 3-4 óra szabadidő fürdőzésre, napozásra. A csomag svédasztalos büféebédet és korlátlan italfogyasztást tartalmaz. Utazás repülővel történik, útlevél szükséges!